Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Aydın Aytepe Yangın - Aytepe De Buyuk Yangin - Aydın takımları bal'da kaybetti pazartesi, 13 kasım 2017 grup, sekizinci hafta karşılaşmalarında aydın takımları bozdoğan belediyespor, kuşadasıspor ve sökespor rakiplerine mağlup oldu.

Aydın Aytepe Yangın - Aytepe De Buyuk Yangin - Aydın takımları bal'da kaybetti pazartesi, 13 kasım 2017 grup, sekizinci hafta karşılaşmalarında aydın takımları bozdoğan belediyespor, kuşadasıspor ve sökespor rakiplerine mağlup oldu.. Aytepe mevkisinde çam ağaçlarının bulunduğu alanda henüz belirlenemeyen nedenden dolayı yangın çıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine ulaşarak müdahelede bulunmaya başladı. Olay, efeler'e bağlı aytepe mesire alanında meydana geldi. Rektörlüğünde bulunduğu zafer mahallesi aytepe mevkindeki adü merkez kampüsünde, şehir merkezinden görülen yoğun siyah bulutlar aydın'da korku yarattı. Söndürme çalışmaları için aydın orman.

Edinilen bilgiye göre, ilçenin can damarlarından olan aytepe mesire alanındaki ormanlık alanda henüz. Aydın'ın efeler ilçesinde çam ağaçlarının bulunduğu alanda çıkan yangın söndürüldü. Aydın'ın efeler ilçesinde çıkan yangın rüzgarın da şiddeti ile büyürken itfaiye ekipleri ve çevredeki vatandaşların yoğun çabası ile kontrol altına alınırken, bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor. Aydın'ın efeler ilçesinde bulunan yeşil vadi ismi ile bilinen aytepe mevkiindeki kanyonda bir anda dumanlar yükseldi. Bölgeye aydın büyükşehir belediyesi i̇tfaiye daire başkanlığı ve aydın su ve kanalizasyon i̇daresi'ne (aski̇) bağlı ekipler ile orman i̇şletme müdürlüğü ekipleri.

Aytepe De Korkutan Yangin
Aytepe De Korkutan Yangin from www.kanalaydin.com
Aydın'ın efeler ilçesi zafer mahallesi'nde çeşitli ağaçlarla dolu aytepe varyantında gelişi güzel yerlere atılan çöpler vatandaşların tepkisini topladı. Rektörlüğünde bulunduğu zafer mahallesi aytepe mevkindeki adü merkez kampüsünde, şehir merkezinden görülen yoğun siyah bulutlar aydın'da korku yarattı. Aydın'ın efeler ilçesinde çıkan yangın rüzgarın da şiddeti ile büyürken itfaiye ekipleri ve çevredeki vatandaşların yoğun çabası ile kontrol altına alınırken, bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor. Bölgeye aydın büyükşehir belediyesi i̇tfaiye daire başkanlığı ve aydın su ve kanalizasyon i̇daresi'ne (aski̇) bağlı ekipler ile orman i̇şletme müdürlüğü ekipleri. Yıllarca aydın'ı gerek tbmm'de gerekse ulusal platformlarda temsil eden vekillerimiz, iş adamlarımız ve bürokratlarımız bir hizmet getirilmesi söz konusu olduğunda ağız. Ak parti aydın, ayasofya'nın ibadete açılması nedeniyle lokma hayrı yapıyor Aydın'ın efeler ilçesinde bulunan yeşil vadi ismi ile bilinen aytepe mevkiindeki kanyonda bir anda dumanlar yükseldi. Umurbey mahallesi aytepe mevkiinde çamlık alanda yangın çıktı.

Alandan yükselen dumanları gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

Di̇di̇m çamlik mahallesi̇nde satilik 4+1 açik mutfakli müstaki̇l vi̇lla. Ak parti aydın, ayasofya'nın ibadete açılması nedeniyle lokma hayrı yapıyor Vatandaşların ihbarı ile aydın itfaiyesinin zamanda müdahale ettiği yangının kampüsün alt kısmı olan zindan deresinde. Aytepe mevkisinde çam ağaçlarının bulunduğu alanda henüz belirlenemeyen nedenden dolayı yangın çıktı. Aytepe'de korkutan yangın kontrol altına alındı. Yangın kısmen kontrol altına alınırken, yangının çıkış sebebinin çöplük alanda lastik yakımı sırasında meydana geldiği öğrenildi. Aytepe'deki yangın kontrol altına alındı. Aydın'ın efeler ilçesinde çıkan yangın rüzgarın da şiddeti ile büyürken itfaiye ekipleri ve çevredeki vatandaşların yoğun çabası ile kontrol altına alınırken, bölgede soğutma. Adü merkez kampüsünde yangın paniği. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve 112 acil sağlık ekibi sevk edildi. Aydın'ın efeler ilçesinde bulunan yeşil vadi ismi ile bilinen aytepe mevkiindeki kanyonda bir anda dumanlar yükseldi. Edinilen bilgiye göre, ilçe merkezinde aytepe mevkiindeki. Aydın i̇l emniyet müdürlüğü narkotik suçlarla mücadele şube müdürlüğünün gece yarısı gerçekleştirdiği operasyonda yakalanan otomobilin bagajındaki bavuldan 10 kilogram metamfetamin çıktı.

Alevlerin rüzgarın etkisiyle yayılmaya devam ettiği belirtildi. Alınan bilgiye göre, ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre, ilçenin can damarlarından olan aytepe mesire alanındaki ormanlık alanda henüz. Aydın'ın efeler ilçesinde çıkan yangın rüzgarın da şiddeti ile büyürken itfaiye ekipleri ve çevredeki vatandaşların yoğun çabası ile kontrol altına alınırken, bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor. Hayali bile güzel ama aklıma aytepe'deki atıl teleferik bile kullanım dışına bırakılmışken tramvayın adını bile anmak tam bir ütopya olduğu geliyor.

Aytepe Mesire Alaninda Yangin Aydin Haberleri Haber Pres
Aytepe Mesire Alaninda Yangin Aydin Haberleri Haber Pres from www.haberpres.com
Bu nedenle konum olarak görmeden telefon ile önkayıt yaptırırken dikkatli olunuz. Umurbey mahallesi aytepe mevkiinde çamlık alanda yangın çıktı. Olay, efeler'e bağlı aytepe mesire alanında meydana geldi. Zafer mahallesi aytepe mevkiinde adü merkez kampüsünde yangın çıktı. Söndürme çalışmaları için aydın orman. Alandan yükselen dumanları gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Aytepe mevkisinde çam ağaçlarının bulunduğu alanda henüz belirlenemeyen nedenden dolayı yangın çıktı. Aydın'ın efeler ilçesinde çıkan yangın rüzgarın da şiddeti ile büyürken itfaiye ekipleri ve çevredeki vatandaşların yoğun çabası ile kontrol altına alınırken, bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor.

Aydın'ın efeler ilçesinde çam ağaçlarının bulunduğu alanda çıkan yangın söndürüldü.

Alevlerin rüzgarın etkisiyle yayılmaya devam ettiği belirtildi. Yangın kısmen kontrol altına alınırken, yangının çıkış sebebinin çöplük alanda lastik yakımı sırasında meydana geldiği öğrenildi. Aydın'da aytepe mesire alanı yolunda yangın meydana geldi. Aytepe'de korkutan yangın kontrol altına alındı. Alınan bilgiye göre, bir kişi, aytepe mesire alanı yakınlarında bulunan uçuruma çıkarak intihar edeceğini söyledi. Söndürülmeden atılan izmarit, aydın ı duman altında bıraktı. Di̇di̇m çamlik mahallesi̇nde satilik 4+1 açik mutfakli müstaki̇l vi̇lla. Şehir merkezinden kolayca görülebilen siyah dumanlar vatandaşları tedirgin etti. Aydın i̇l emniyet müdürlüğü narkotik suçlarla mücadele şube müdürlüğünün gece yarısı gerçekleştirdiği operasyonda yakalanan otomobilin bagajındaki bavuldan 10 kilogram metamfetamin çıktı. Ayrıca yurdumuz, büyükşehir belediyesi otobüs ve minibüs güzergâhlarına yakın olup, öğrencilerimiz toplu taşıma araçları ile. Aydın aytepe'de yer alan yeşil vadi kanyonunda yangın çıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine aydın büyükşehir belediyesi i̇tfaiye daire başkanlığı ekipleri sevk edildi. Bölgeye aydın büyükşehir belediyesi i̇tfaiye daire başkanlığı ve aydın su ve kanalizasyon i̇daresi'ne (aski̇) bağlı ekipler ile orman i̇şletme müdürlüğü ekipleri.

Aydın takımları bal'da kaybetti pazartesi, 13 kasım 2017 grup, sekizinci hafta karşılaşmalarında aydın takımları bozdoğan belediyespor, kuşadasıspor ve sökespor rakiplerine mağlup oldu. Edinilen bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir sebeple mesire alanında yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre, ilçenin can damarlarından olan aytepe mesire alanındaki ormanlık alanda henüz. Bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor. Aydın'ın efeler ilçesi zafer mahallesi'nde çeşitli ağaçlarla dolu aytepe varyantında gelişi güzel yerlere atılan çöpler vatandaşların tepkisini topladı.

Foto Galeri 5 Babadag Dan Aytepe Ye Aydin A Son Yangin Gocu Aydin Denge Gazetesi
Foto Galeri 5 Babadag Dan Aytepe Ye Aydin A Son Yangin Gocu Aydin Denge Gazetesi from www.aydindenge.com.tr
Aydın'ın efeler ilçesinde çıkan yangın rüzgarın da şiddeti ile büyürken itfaiye ekipleri ve çevredeki vatandaşların yoğun çabası ile kontrol altına alınırken, bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor. Adü merkez kampüsünde yangın paniği. Di̇di̇m çamlik mahallesi̇nde satilik 4+1 açik mutfakli müstaki̇l vi̇lla. Adü merkez kampüsünde çıkan yangın paniğe neden oldu. Alınan bilgiye göre, bir kişi, aytepe mesire alanı yakınlarında bulunan uçuruma çıkarak intihar edeceğini söyledi. Olay, efeler'e bağlı aytepe mesire alanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ilçenin can damarlarından olan aytepe mesire alanındaki ormanlık alanda henüz bilinmeyen. Alınan bilgiye göre, ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Edinilen bilgiye göre, ilçenin can damarlarından olan aytepe mesire alanındaki ormanlık alanda henüz bilinmeyen.

Şehir merkezinden kolayca görülebilen siyah dumanlar vatandaşları tedirgin etti. Alevlerin rüzgarın etkisiyle yayılmaya devam ettiği belirtildi. Umurbey mahallesi aytepe mevkiinde çamlık alanda yangın çıktı. Alandan yükselen dumanları gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Söndürülmeden atılan izmarit, aydın ı duman altında bıraktı. Edinilen bilgiye göre, ilçe merkezinde aytepe mevkiindeki. Şehir merkezinden siyah dumanlar görülmeye başladı. Aytepe'deki yangın kontrol altına alındı. Ayrıca yurdumuz, büyükşehir belediyesi otobüs ve minibüs güzergâhlarına yakın olup, öğrencilerimiz toplu taşıma araçları ile. Alınan bilgiye göre, bir kişi, aytepe mesire alanı yakınlarında bulunan uçuruma çıkarak intihar edeceğini söyledi. Aytepe'de korkutan yangın kontrol altına alındı aydın'ın efeler ilçesinde çıkan ve rüzgarın da şiddeti ile büyüyen yangın, itfaiye ekipleri ve çevredeki vatandaşların yoğun. Aydın'ın efeler ilçesinde merkezi konumda yer alan ormanlık alanda çıkan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Aydın'da aytepe mesire alanı yolunda yangın meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, ilçenin can damarlarından olan aytepe mesire alanındaki ormanlık alanda henüz bilinmeyen aydın yangın. Edinilen bilgiye göre, ilçenin can damarlarından olan.